Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Servet BENXHAJ

Kjo fermë merret me shitjen e dhe me rritjen e viçave, që prej 20 vitesh dhe gjithashtu shet speca. Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Servet BENXHAJ Ferma Servet BENXHAJ
Adresa Fshati Manastrec
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica te ushqyer ne natyre dhe me qumesht lope, jane te kerkuar nga tregu vendas.

Speca
Speca 65 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Speca te rritur ne menyre natyrale dhe jane te pasura plot vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5