Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Seri BUFI

Ferma merret me kultivimin e rrushit dhe prodhimin e rakise se rrushit. Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar dhe kërkon që në fund të sezonit të vjelë një prodhim uniform, të pastër dhe shumë të shëndetshëm.

Ferma Seri BUFI Ferma Seri BUFI
Adresa Fshati Krickove
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Shesh i zi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, reçel, gliko, raki dhe njëkohësisht përdoret dhe si frut i thatë.

Raki rrushi
Raki rrushi 450 Lekë/litër

350 litra në 12 muaj

Varieteti: Shesh i zi

Ka shije të veçantë dhe është e pëlqyer nga konsumatorët.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5