Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dashamir BEKTASHA

Fermeri ka nje eksperience te gjate ne bujsi, ne nxierrjen e rakise se rrushit, kumbulles dhe gjithashtu ne prodhimin e mjaltit natyral nga bletet e fermes.

Ferma Dashamir BEKTASHA Ferma Dashamir BEKTASHA Ferma Dashamir BEKTASHA
Adresa Fshati Bucimas
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 450 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm për gjinin mashkullore, ka veti kuruese dhe shërben si disifektant.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 500 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ka shije të veçantë dhe është e pëlqyer nga konsumatorët.

Mjaltë
Mjaltë 1.200 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Natyral

Eshtë shumë cilesor sepse bletët ushqehen në natyre ku zona ka lule të shumta. Shërben për kurimin e disa sëmundjeve të ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5