Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mitat CANE

Fermeri ka nje eksperience te gjate ne bujsi merret me kultivimin e qershise dhe te molles ne sasi te medha dhe teper cilesore.

Ferma Mitat CANE Ferma Mitat CANE
Adresa Fshati Leshnice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut me vlera të larta ushqyese, dhe kurative, ndihmon në humbjen e kilogrameve të tepërt ul % e sheqerit në gjak përmirëson aparatin tretës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Qershitë tregtohen për konsum të freskëta por edhe për përpunim në industrinë ushqimore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5