Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dritan ZENUNLLARI

Kjo ferme ka eksperience disa vjecare ne kultivimin e rrushit te vreshtit te variateteve te ndryshme si merlot dhe shesh i zi, rrushi eshte 100% bio i pjekur ne kohe dhe me embelsine e duhur qe kerkon tregu gjithashtu prodhon patate dhe qepe shume cilesore.

Ferma Dritan ZENUNLLARI Ferma Dritan ZENUNLLARI Ferma Dritan ZENUNLLARI Ferma Dritan ZENUNLLARI
Adresa Fshati Petrushe
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

300 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Te kultivarët për përpunim ose për prodhimin e verërave cilësorë, përfshihen kryesisht edhe rrushi varieteti "Merlot", shije dhe cilesi.

Raki rrushi
Raki rrushi 400 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: Rrushi Moskat

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga Rrushi Muskat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik, dhe shumë rezistente në kohë.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qepë shumë e shijshme djeg pak konsumohet e njomë ose e thatë, mjaft rezistente në kohë ruhet në vende të thata.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5