Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim ELMAZLLARI

Ferma merret me kultivimin e molles dhe të fasules, gjithashtu kultivon edhe qershi. Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar dhe kërkon që në fund të sezonit të vjelë një prodhim uniform, të pastër dhe shumë të shëndetshëm.

Ferma Agim ELMAZLLARI Ferma Agim ELMAZLLARI Ferma Agim ELMAZLLARI
Adresa Fshati Zdervaske
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese dhe kurative. ndihmon në uljen e kolesterolit, përmirëson aparatin tretës, përdoret për dieta të ndryshme.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme, zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5