Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mirald CAKE

Ferme me siperfaqe 15 dynym kultivohen molle dhe hurma. Fermeri është i përkushtuar dhe me pervojë disa vjecare jashte vëndit. Ferma ka premisa te zgjerohet në te ardhmen.

Ferma Mirald CAKE
Adresa Fshati Zdervaske
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese dhe kurative. ndihmon në uljen e kolesterolit, përmirëson aparatin tretës, përdoret për dieta të ndryshme.

Hurmë
Hurmë 30 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Fare zeza

Hurma te kultivuar ne menyre natyrale dhe me vitamina te shumta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5