Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Azdern ZEQOLLARI

Ferma ka një sipërfaqe toke prej, 5 dynym në të cilën kultivon Fasule, qershi, patate dhe arra, të cilat i tregëton, por gjithashtu kultivon edhe për të plotësuar nevojat familjare me prodhime bujqësore, si perime, drithra, etj. Puna në fermë kryhet nga familja, me mjete të mekanizuara dhe me agregatet përkatëse.

Ferma Azdern ZEQOLLARI Ferma Azdern ZEQOLLARI Ferma Azdern ZEQOLLARI Ferma Azdern ZEQOLLARI
Adresa Fshati Cezme
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Qershitë tregtohen për konsum të freskëta por edhe për përpunim në industrinë ushqimore.

Patate
Patate 45 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, ka përdorim të gjerë në kuzhine. Patatet kanë pak kalori dhe janë të pasura me shumë vitaminë C.

Arra
Arra 350 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ka vlera ushqyese dhe shërben për përgatitjen e ëmbelsirave në pasticeri . Kryesisht për bakllavanë tradicionale shqiptare .

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

150 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5