Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dervish ELEZI

Ferma merret me kultivimin e fasules gjithashtu rrit edhe nje vic dhe prodhon edhe raki. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik.

Ferma Dervish ELEZI Ferma Dervish ELEZI Ferma Dervish ELEZI
Adresa Fshati velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 500 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Raki teper cilesore dhe e kerkuar nga tregu vendas.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme, zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5