Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nuh KUQO

Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për të vjelë prodhime cilësore. Plehu organik është plehërimi bazë dhe ai kimik si plotësues. Ferma shet Lule ciani, grure dhe qershi.

Ferma Nuh KUQO Ferma Nuh KUQO
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 80 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qershitë tregtohen për konsum të freskëta por edhe për përpunim në industrinë ushqimore.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Dajti

Eshte kultivuar bio dhe prodhon nje buke shume cilesore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5