Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mehmet HOXHALLI

Fermeri ka nje eksperience te gjate ne bujsi, ne nxierrjen e veres se rrushit, gjithashtu ne kultivimin e duhanit.

Ferma Mehmet HOXHALLI Ferma Mehmet HOXHALLI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Duhan
Duhan 500 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Duhan shume cilesor dhe me fortesine e kerkuar nga tregu.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

200 litra në 12 muaj

Varieteti: moskat

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm për gjinin mashkullore, ka veti kuruese dhe shërben si disifektant.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5