Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Isa KUQO

Kjo fereme ka eksperience disa vjecare ne kultivimin e luleve medicinale si lule ciani, gjithashtu shet edhe 2 vica qumshti ne vit.

Ferma Isa KUQO Ferma Isa KUQO
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule Kine
Lule Kine 300 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Bime shume e kerkuar nga tregu i huaj sherben per disa lloj semundjesh.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren, dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë, dhe bimë të tjera foragjere.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5