Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir KUQO

Kjo fermë merret me shitjen e viçave dhe veres se rrushit, dhe gjithashtu kultivon edhe molle, që prej 20 vitesh .Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Fatmir KUQO Ferma Fatmir KUQO Ferma Fatmir KUQO
Adresa fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Moskat

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje vere me cilësi shumë të lartë.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, e gjejmë në cdo stinë të vitit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5