Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Selami BEKTASHI

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet Lule sherebel dhe qershi.

Ferma Selami BEKTASHI Ferma Selami BEKTASHI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Sherebel
Sherebel 50 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Sherebeli eshte shume i kerkuar ne tregun vendas dhe i huaj, sherben per kurimin e disa lloj semundjeve.

Qershi
Qershi 80 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup, lehtëson dhimbjet për ata që vuajnë nga artriti dhe gjithashtu vepron si një agjent kundër plakjes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5