Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Klajdi KULLOLLI

Ferma ushtron aktivitetin ne bujsi duke kultivuar bime medicinale te cilat jane shume te kerkuara nga tregu vendas dhe i huaj, gjithashtu shet edhe 4 keca ne vit.

Ferma Klajdi KULLOLLI Ferma Klajdi KULLOLLI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 6.000 Lekë/krerë

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Një pjesë e kecave tregtohet ndërsa, pjesa tjetër mbahen për mbareshtrim, kecat rriten në terren edhe ushqehen me jonxhe edhe bar.

Mullagë e bardhë
Mullagë e bardhë 100 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: E Bardhe

Mullage e Bardhe eshte shume e kerkuar ne tregun vendas dhe te huaj, sherben per kurimin e disa lloj semundjeve.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5