Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arjan MEKOLLI

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve si kultivimin e duhanit dhe te molles.

Ferma Arjan MEKOLLI Ferma Arjan MEKOLLI
Adresa Fshati Blace
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Duhan
Duhan 550 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Duhan i cilesise te larte i prodhuar ne menyre natyrale dhe me fortesine e kerkuar.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Për kultivimin e mollës Starkingë është përdorur pleh organik dhe janë bërë spërkatje për mbrojtjen nga dëmtuesit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5