Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit MEKOLLI

Ferma merret me kultivimin e mollës dhe te qerhive, në një sipërfaqe toke prej 2.5 ha ferma ushtron aktivitetin e sajë prej 15 vitesh, vitet e fundit ferma është duke ndryshuar kulturat e sajë bujqësore nga perimtari ne fruti kulturë.

Ferma Petrit MEKOLLI Ferma Petrit MEKOLLI
Adresa Fshati Blace
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, e gjejmë në cdo stinë të vitit.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

450 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Qershitë tregtohen për konsum të freskëta por edhe për përpunim në industrinë ushqimore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5