Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lindi PASHOLLARI

Ferma merret me kultivimin e Qershise, rrushit që prej shumë kohësh. Në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik.

Ferma  Lindi PASHOLLARI Ferma  Lindi PASHOLLARI
Adresa Fshati Blace
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 150 Lekë/kg

550 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurtera

Qershitë tregtohen për konsum të freskëta por edhe për përpunim në industrinë ushqimore.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vreshti

Ky varietet jep maksimumin e tij, duke perftuar nje verë mjaft cilesore, te qendrueshme, dhe e larmishme ne aroma.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5