Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mondi OSHAFI

Kjo ferme ka eksperience te gjere ne bujsi dhe blektori, te gjitha prodhimet familja i ka 100% bio, ferma shet 20 krere qengja ne vit te cilet jane te kerkuar nga tregu vendas dhe i huaj.

Ferma Mondi OSHAFI
Adresa Fshati Blace
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 6.000 Lekë/krerë

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi ka nje shije te mire per arsye se Qengjat kullosin ne natyre. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i qengjit ka vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5