Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben BALASHI

Ferma merret me kultivimin e molles 100% bio e cila ka nje treg te gjere gjithashtu shet edhe nje vic ne vit.

Ferma Arben BALASHI Ferma Arben BALASHI
Adresa Fshati Blace
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te rritur ne kushte krejtesisht natyrale, te ushqyer me ushqim te kontrolluar. Gjate dimrit mbahen brenda dhe ushqehen me ushqim te mbledhur.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, e gjejmë në cdo stinë të vitit.

vladimir piraj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

jam I interesuar per produktet tuaja.me kontaktoni. 068 4606771

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5