Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Marsit MIMINLLARI

Ferma merret me kultivimin e Qershise dhe duhanit. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik.

Ferma Marsit MIMINLLARI Ferma Marsit MIMINLLARI
Adresa fshati Blace
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Belica

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Duhan
Duhan 650 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Duhan i prodhuar ne kushte natyrale dhe shume i kerkuar nga tregu vendas dhe i huaj, klima e zones e favorizon fortesine e duhanit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5