Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Izja ELEZI

Kjo fermë merret me shitjen e qumështit dhe me rritjen e viçave, që prej 20 vitesh .Çdo gje në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është qumësht 1500 litra në muaj, viça 2 krerë në vit.

Ferma Izja ELEZI
Adresa Fshati velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 55.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Mishi ka nje shije te mire per arsye se vicat kullosin ne natyre. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i vicit ka vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5