Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ismail GJATA

Ferma merret me kultivimin e fasules te rakise gjithashtu shet edhe nje vic. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm ( me përmbytje). Si plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik.

Ferma Ismail GJATA Ferma Ismail GJATA Ferma Ismail GJATA
Adresa fshati rrodokal siper
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

300 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbull e eger

Raki e prodhuar ne kushte artizanale dhe eshte e kerkuar nga tregu.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica te rritur ne menyre natyrale dhe te pasur me plot vitamina.

Fasule
Fasule 220 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e ujitur me uje te bollshem, zien shume shpejte dhe eshte e preferuar nga tregu.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5