Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ardian SEITI

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar, për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar, ferma shet keca dhe raki prej kumbulle te eger.

Ferma Ardian SEITI Ferma Ardian SEITI
Adresa Fshati Rrodokal Siper
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 6.000 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keca te rritur ne natyre te hapur dhe te ushqyer me miser te thate, nuk jane te dhjamosur.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle e eger

Raki 20'c e preferuar nga tregu.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5