Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Andrea DURBAKU

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar, shet një vic në vit dhe arra. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Andrea DURBAKU Ferma Andrea DURBAKU
Adresa Fshati Rrodokal Siper
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Arra
Arra 350 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ka vlera ushqyese dhe shërben për përgatitjen e ëmbelsirave në pasticeri . Kryesisht për bakllavanë tradicionale shqiptare.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5