Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Flamur NOVAKU

Ferma Merret me prodhimin e fasules ne sasine 200 kg per shitje, veze fshati, dhe 1 vic ne vit.

Ferma Flamur NOVAKU Ferma Flamur NOVAKU Ferma Flamur NOVAKU
Adresa Fshati Rrodokal Siper
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Vezë pule
Vezë pule 20 Lekë/njësi

50 njësi në 1 muaj

Varieteti: Fshati

Veze 100% bio pulat jane te ushqyera ne natyre dhe kane e vitamina te shumta.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica te rritur ne menyre natyrale dhe kane mish te shijshem i cili eshte i kerkuar nga tregu vendas.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese, ziejnë shpejt, fasulet janë plehëruar me pleh organik, para se të mbilleshin dhe gjithashtu janë vaditur mbi 4 herë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5