Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dyli FEZOLLARI

Kjo ferme ka eksperience te gjere ne kultivimin dhe tregetimin e produkteve bio si te arres dhe te qershise. Gjithashtu kjo ferme prodhon edhe disa produkte te tjera per vetkonsum.

Ferma Dyli FEZOLLARI Ferma Dyli FEZOLLARI
Adresa Fshati Krickove
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Qershi me shije shume te mire perdoret per komposto, recel dhe gliko.

Arra
Arra 300 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Arra shume te shijshme te cilat perdoren per embelsira te shumta.

vladimir piraj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

jam I interesuar per produkte tuaja/me kontaktoni 068 4606771

vladimir piraj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

jam I interesuar per produktet tuaja.me kontaktoni 068 4606771.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5