Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Miri FEZOLLARI

Kjo ferme eshte e specializuar ne fushen e kultivimit te molles dhe te qershise se vendit e cila eshte shume e kerkuar nga tregu vendas.

Ferma Miri FEZOLLARI Ferma Miri FEZOLLARI
Adresa Fshati Krickove
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, e gjejmë në cdo stinë të vitit.

vladimir piraj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

pershendetje!jam I interesuar per produktet tuaja.me kontaktoni 068 4606771

vladimir piraj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

jam I interesuar per produktet tuaja.me kontaktoni 068 4606771

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5