Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vaso ZYKOLLARI

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhim është në këto vlera 3000 kg rrush, 4000 kg Molle.

Ferma Vaso ZYKOLLARI Ferma Vaso ZYKOLLARI
Adresa Fshati Krickove
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinge

Për kultivimin e mollës Starkingë është përdorur pleh organik dhe janë bërë spërkatje për mbrojtjen nga dëmtuesit.

Rrush
Rrush 45 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Ky varietet jep maksimumin e tij, duke perftuar nje verë mjaft cilesore, te qendrueshme, e shprehur dhe e larmishme ne aroma.

Andrea Rating 0 Rating 1

Buongiorno Cerchiamo vinaccia di uva. email; black.sputnik@bk.ru

vladimir piraj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

pershendetje!jam I interesuar per produktet tuaja.me kontaktoni 068 4606771.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5