Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Bletari Bundo

Bletari Bundo
Adresa
Përmet

Email johanbundo@hotmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 1.700 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Mjalti eshte 100 % natyral.Cdo skeptik mund ti kryej cfardo lloj analize qe deshiron.Sasia eshte relativisht e paket per arsye te numrit jo shume te madh te koshereve dhe ne varesi te kullotes. Per me shume informacion na kontaktoni. Tel:0694434018. Ju mirepresim!

Fatmir Bregu Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5