Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Leonard NASI

Ky fermer me 5000 m2 vresht ne sasine 3000 kg rrush Merlot per shitje.

Ferma Leonard NASI
Adresa Varibop
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Varieteti i kesaj perdoret per tavolin, ne industrin ushqimore, konservohet, recel, komposto dhe permban vitamina te shumta per organizmin e njeriut. Eshte rezistente ne transport dhe ruhet ne kushte frigoriferike ne nje afat te gjate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5