Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besnik MURATAJ

Ky fermer merret me kultivimin e 13000 m2 vresht, 5000 m2 Muskat ne sasine 60 kv dhe 8000 m2 Merlot ne sasine 100 kv, 150 pula 8000 kokrra/muaj , 10000 m2 ullinj, 300 rrenje ne sasine 1000 kg, si dhe 6000 m2 tershere ne sasine 10 kv prdukte per shitje.

Ferma Besnik MURATAJ
Adresa Pacomit
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

16,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot, Muskat

Varieteti i kesaj perdoret per tavolin, ne industrin ushqimore, konservohet, recel, komposto dhe permban vitamina te shumta per organizmin e njeriut. Eshte rezistente ne transport dhe ruhet ne kushte frigoriferike ne nje afat te gjate.

Vezë pule
Vezë pule 12 Lekë/litër

100,000 njësi në 12 muaj

Varieteti: veze pule

Ky lloj produkti përdoret për konsumim vetjak, ka vlera ushqyese për gatime të ndryshme, përdoret për ëmbëlsira dhe si element përbërës në maska që përdoren për trajtimin e fytyrës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kalinjot

Përdoren për kriposje dhe prodhim vaji.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Perdoret si ushqim per bagetite si prodhimi ashtu edhe masa e gjelbert.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5