Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ferdinand MUSO

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 1 ha, në të cilën kultivon mollë Gold edhe Hajdare. Fermeri përpiqet që për çdo vit prodhimet të jenë cilësore dhe mjaft të shëndetshme.

Ferma Ferdinand MUSO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut, normalizon trupin nga mbipesha, dhe përmirson aparatin trretës. Eshtë frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe I pasur me karbohidrate dhe vitamina, ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirson aparatin trretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5