Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Etmond AZO

Ferma merret me kultivimin e qepës dhe të mollës, në një sipërfaqe pre 1.2 ha, e cila është në pronësi të fermës. Plehu organik është plehërimi bazë, por përdoret edhe pleh i gjelbër për pemtoren dhe kimik për kulturat e tjera prashitse dhe foragjere.

Ferma Etmond AZO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht 23 km, fshati Macurisht.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Shtutgart

Qepë shumë cilësore dhe e shëndetshme, ka vlera ushqyese dhe pastron orghanizmin nga bakteret. rritur në mënyrë natyrale.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut I shëndetshëm përmbanë vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut, normalizon trupin nga mbipesha, dhe përmirson aparatin trretës, frut që gjendet në cdo stinë në trreg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë I shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadëll

Frut mjaft rezistent dhe I shijshëm I pasur me karbohidrate dhe vitamina tëcilat janë shumë tëshëndetshme për trupin e njeriut, përmbanë sasi lëngu I cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmbanë anti oksidantë tëcilët tresin yndyrat dhjamore, është rezistent në kohë dhe ruhet në magazine ose kushte frigoriferike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5