Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sali AZO

Në një sipërfaqe prej 7.5 dynym ferma merret me kultivimine mollës, të cilën ka disa vjet që e ka mbjellë. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe përdor pesticide për të mbrojtur pemët nga dëmtuesit.

Ferma Sali AZO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut I shëndetshëm përmbanë vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut, normalizon trupin nga mbipesha, dhe përmirson aparatin trretës, frut që gjendet në cdo stinë në trreg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 2.000 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadëll

Frut mjaft rezistent dhe i shijshëm, i pasur me karbohidrate dhe vitamina të cilat janë shumë të shëndetshme për trupin e njeriut.Përmban sasi lëngu i cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmban anti oksidantë të cilët tresin yndyrat dhjamore. Eshtë rezistent në kohë dhe ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5