Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhuma FERO

Ferma ka një sipërfaqe prej 1.3 ha, në të cilën kultivon mollë Gold edhe Starkingë. Ferma përpiqet që prodhimet çdo vit të jenë cilësore, të pastra dhe mjaft të shëndetshme.

Ferma Xhuma FERO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht 23 km, fshati Macurisht.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirëson aparatin trretës. Frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variet shumë cilësor, i cili përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina dhe karbohidrate. Përmirëson aparatin tretës, ndihmon në normalizimine peshës trrupore, përmirëson dhe qarkullimin e gjakut etj. Eshtë frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë të thjeshtë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5