Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shpetim MECO

Ferma merret me kultivimin e mollës prej më shumë se 18 vitesh. Eksperienca e gjatë me pemtorinë ka bërë që në fermë të kemi fruta cilësorë, uniformë dhe mjaft të shëndetshëm.

Ferma Shpetim MECO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht 23 km, fshati Macurisht.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirëson aparatin trretës. Eshtë frut që gjendet në cdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variet shumë cilësor, i cili përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina dhe karbohidrate. Përmirëson aparatin trretës, ndihmon në normalizimine peshës trrupore, përmirëson dhe qarkullimin e gjakut etj. Eshtë frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë të thjeshtë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirson aparatin trretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5