Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevit MECO

Në fermë do të gjejmë mollë shumë cilësore të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe kimik si plotësues. Pemëtoret prodhojnë në mënyrë natyrale pa stimulues apo kimikate të ndryshme.

Ferma Xhevit MECO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

17,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variet shumë cilësor, i cili përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina dhe karbohidrate. Përmirëson aparatin tretës, ndihmon në normalizimin e peshës trupore. Përmirëson dhe qarkullimin e gjakut etj. Eshtë frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë të thjeshtë.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut, normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirson aparatin tretës, frut që gjendet në cdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadëll

Frut mjaft rezistent dhe i shijshëm. I pasur me karbohidrate dhe vitamina të cilat janë shumë të shëndetshme për trupin e njeriut. Përmban sasi lëngu i cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmban anti oksidantë të cilët tresin yndyrat dhjamore. KJo mollë është rezistente në kohë dhe ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 27 Lekë/kg

900 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule shumë cilësore dhe e shëndetshme, plehëruar me pleh organik, e vaditur me përmbytje.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5