Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Valter RUSI

Ferma ka pak vite që sipërfaqen e tokës prej 1 ha e ka mbjellë me mollë, Gold, Gllosë, Hajdare, aktualisht mollët janë në vitet e para të prodhimit dhe kanë pak sasi, por cilësia e prodhimit është shumë cilësore. Vitet në vijim pritet që ferma të arrijë në një sasi prej 250 kv në vit.

Ferma Valter RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirëson aparatin tretës. Frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirson aparatin trretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gllosë

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme. Ka shije shumë të mirë dhe është e pasur me vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5