Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arti MUSO

Prej më shumë se 20 vitesh ferma ka mbjellë tokat e sajë me pemtore kryesisht mollë, Hajdare edhe Starkingë, e gjith puna në fermë kruhet nga familja e cila për cdo vit nxjerr prodhime cilësore dhe të shëndetshme. pasi kultivohen me pleh organik në cdo tre vite.

Ferma Arti MUSO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme. përmbanë sasi të mëdha lëngu i cili përmirëson aparatin trretës dhe ul ndjeshëm përqindjes e sheqerit në gjak.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shëndetshme dhe cilësore, përmbanë vitamina të ndryshme dhe shumë të domosdoshme për organizmin tonë, rezistente në kohë dhe shumë uniforme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5