Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besnik MECO

Ferma ka një sipërfaqe prej 8 dynuym në të cilën kultivon mollën Starkingë, Gold, dhe Grasmith. Fermeri Besnik Meco është kujdesur që prodhimi në fermë të jetë uniform i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit e ndryshëm. Në pemtore përdoret plehvrimi gjelbër dhe organik, gjithashtu është bër e mundur sistemi vaditjes me pika.

Ferma Besnik MECO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme. është bër e mundur që frutat të mbahen të pastra dhe uniforme.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm,përmbanë % të mëdha të lëngut në frut i cili është i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Frut shumë rezistent në kohë ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një frut dietik dhe shumë i shëndetshëm, përmirson aparati tretës, dhe ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5