Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mustafa MECO

Prej 20 vitesh familja merret me bujqësi, duke kultivuar mollë, qepë, fasule, Puna në fermë kryhet nga familja e cila falë eksperiencës së gjatë që ka me kultivimin e kulturave të ndryshme bujqësore, ka bër të mundur që për cdo sezon të vjelë prodhime shumë cilësore dhe të shëndetshme. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë të gjelbër si plehërim plotësues.

Ferma Mustafa MECO
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut shumë i pastër dhe i pa prekur nga sëmundjet apo dëmtuesit, frut shumë rezistent në kohë, mund të ruhet në magazinë apo kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë rezistente në kohë dhe me vlera të larta ushqyese, ndihmon në normalizimin e peshës trrupore dhe ul % e sheqerit në gjak.

Qepë
Qepë 35 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Shtutgart

Qepë e trajtuar me pleh organik, e vaditur mbi 4 herë. Qepa pastron organizmin nga bakteret dhe viruset, përmirëson shikimin. dhe gjithashtu është edhe shumë rezistente në kohë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule shumë cilësore dhe e shëndetshme. Fasulet janë të pasura me proteina dhe karbohidrate të cilat janë shumë të nevojshme për organizmin tonë, ferma i ka përdorur plehun organik dhe i ka vaditur mbi 5 herë gjë e cilka i ka bërë që të ziejnë për një kohë të shkurtër.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5