Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lavdosh DOGANI

Kjo fermë merret me prodhimin e domate, si edhe shitjen e qumështit dhe rritjen e viçave që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është viça 4 krerë në vit, domate 30000 kg në 6 muaj, qumësht 1200 litra në muaj.

Ferma Lavdosh DOGANI Ferma Lavdosh DOGANI Ferma Lavdosh DOGANI
Adresa Fshati Suk 1
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

30,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Këto domate jane bio dhe të cilësisë së parë. Ato kanë rendiment shumë lartë.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj, janë të rritur në mënyrë natyrale.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

1,200 litra në 1 muaj

Ky qumësht është bio, pa konservant, si edhe pa hollues.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5