Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gaqi BELLO

Ky fermer prodhonmiser prej disa vitesh te cilin e shet ne treg. Fermeri prodhon rreth 300 kg miser ne sezon.

Ferma Gaqi BELLO
Adresa Fshati Gorre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Ky varietet misri eshte i pershtatshem si ushqim per bagetine.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5