Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Llesh HUBA

Ky fermer dallohet për kultivimin dhe tregtimin e ullinjëve. Ka 10 vite që ka mbjellë një sipërfaqe prej 500 m2 me 11 rrënjë ullinj nga të cilët nxjerr në treg 200 kg ullinj. Gjithashtu ai për nevoja të familjes së tij prodhon domate, speca, patëllxhana, kastraveca, qepë, patate, fasule ,rrush nga i cili nxjerr mesatarisht 30 kg në vit, 30 kg hurma, 50 kg fiq si dhe mbarështon 1 derr dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton 600 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 10 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Llesh HUBA
Adresa Fshati Naraç Qender fshati
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 180 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Frantoio

Keta varietete ullinjsh jane të mirë për tu bere vaj por edhe për konsumim të perditshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5