Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ndue SHTJEFNI

Fermeri Ndue dallohet për kultivimin e ullinjëve dhe vreshtarisë. Ka 8 vite që ka mbjellë një siperfaqe prej 1000 m2 me 50 rrënjë ullinj të varietetit frantoio nga të cilët nxjerr në treg 100 kg ullinj .Gjithashtu ka 25 vite që ka mbjellë një vreshtë me siperfaqe 1000 m2 me 300 rrënjë hardhi të varietetit Ibrit i bardhë nga e cila nxjerr në treg 100 kg raki rrushi. Për nevoja të familjes së tij gjithashtu prodhon 1000 m2 jonxhë, 800 kg misër, domate, speca, kastraveca, patëllxhana, qepë, hudhra, fasule , patate, si dhe mbarështon 1 derr dhe 30 pula nga të cilat përfiton mesatrisht 1800 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 35 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Ndue SHTJEFNI
Adresa Fshatit Naraç
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 350 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Ibrit i bardhe

Rakia që është për konsum nxirret nga rrush i varietetit "Ibrit i bardhe" dhe është raki 18 gradëshe.

Ullinj
Ullinj 180 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Frantoio

Keta varietete ullinjsh jane të mirë për tu bere vaj, por edhe për konsumim të përditshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5