Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ded SHTJEFNI

Ky fermer dallohet më së shumti për mbarështimin e dhive prej të cilave përfiton mesatarisht 15 krerë keca për shitje si dhe mbarështon 1 lopë nga e cila nxjerr në treg çdo vit 1 viç. E veçanta e kesaj ferme ështe dhe mbareshtimi i gjelave të detit. ka 10 vite qe mbarështon çdo vit gjela deti dhe nxjerr në treg për festat e fund vitit mesatarisht 20 krerë gjela deti. Për nevoja të familjes prodhon 1600 kg misër, 2000 kg jonxhë, 800 kg grurë, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, qepë,fasule, kastraveca, lakra.Mbarështon për përdorim familjar 1 derr dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 600 kokrra vezë.

Përdor gjithmonë plehun organik prandaj mund të themi se të gjitha produktet në këtë ferme janë bio.

Ka mbi 25 vite qe merret me kultivimin e ketyre kulturave, prandaj mund të themi se ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Ded  SHTJEFNI
Adresa Fshati Naraç
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 6.000 Lekë/krerë

15 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kecat e këtyre dhive ushqehen me qumësht dhe ushqim natyre. Kanë një mish të mirë.

Gjela deti
Gjela deti 3.500 Lekë/krerë

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Gjel Deti

Mishi i shpendëve rekomandohet për çdo person të shëndetshëm si një ushqim i dobishëm me vlera të plota. Mishi i bardhë është një nga ushqimet më cilësore dietetike, i cili mund t’u rekomandohet jo vetëm pacientëve me sëmundje të aparatit tretës, por edhe të tjerëve, veçanërisht pacientëve me probleme kardiovaskulare, si dhe

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5