Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qazim HODAJ

Ky fermer merret me kultivimin e 9500 m2 rrush Merlot nga te cilat prodhohen 10000 kg rrush produkt per shitje, grure ne siperfaqen 8000 m2 , 2300 kg produkt per shitje.

Ferma Qazim HODAJ
Adresa Fushe Kelcyre
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Varieteti i kesaj perdoret per tavolin, ne industrin ushqimore, konservohet, recel, komposto dhe permban vitamina te shumta per organizmin e njeriut. Eshte rezistente ne transport dhe ruhet ne kushte frigoriferike ne nje afat te gjate.

Grurë
Grurë 50 Lekë/kg

2,300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Grurë cilësor dhe i kultivuar me pleh organik dhe kimik. Përdoret për prodhimin e bukës, etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5