Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben KAMBERAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 3 krere lopeve dhe tre krere vicave per shitje, si dhe 2000 litra qumesht per shitje, 10 pula per perdorim vetjak ne siperfaqen 500 m2 kultivon rrush per perdorim vetjak ne siperfaqen 3000 m2 kultivon jonxhe dhe ne siperfaqen 10000 m2 tershere per perdorim vetjak. Ne siperfaqen 400 m2 kultivon perime si speca, domate, qepe, patate, fasule, bamje, kastraveca per perdorim vetjak,

Ferma Arben KAMBERAJ
Adresa Fushe Kelcyre
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat me mish me vlera te larta ushqyese, viçat kulloten e marrin ne terren.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

2,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Qumeshti është i natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5