Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Faik OSMANAJ

Ky fermer merret mbareshtrimin e 2 krere lopeve dhe 2 vica per shitje, qumeshtin e lopes per shitje. Gjithashtu ky fermer kultivon edhe vresht varietete te ndryshme, i rri.

Ferma Faik OSMANAJ
Adresa Qender ,Piskove.
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj , janë të rritur në mënyrë natyrale

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

3,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Lope.

Ky qumësht është bio, pa konservant dhe pa hollues.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5